MBS Group is uw partner voor het compleet ontlasten van de WKA toegangscontroles op alle soorten bouwprojecten.  MBS heeft een eigen WKA Helpdesk en beheert voor grote kllanten het gehele proces op de WKA (Wet keten aansprakelijkheid) dit doen we met de leverancier van “de Bouwpas”

Denk hierbij aan het uitvoeren van ID checks in het kader van de Wet keten aansprakelijkheid, controle op de Wet WagWeu is ook een onderdeel van de werkzaamheden van onze helpdesk. Het checken van VCA (GPI) certificaten en het controleren van ZZP papieren zoals modelovereenkomst, KvK gegevens en WA verzekeringen is ook een onderdeel van het gehele proces. Personen in loondienst of buitenlandse werknemers worden ook gescreend of ze voldoen aan de regelgeven. Zo bent u als opdrachtgever altijd zeker dat alleen partijen komen werken die ook mogen werken.

Buiten de bovengenoemde WKA werkzaamheden leveren wij ook het personeel welk op het project de veiligheid daadwerkelijk onder controle houden.

U kunt dan denken:

  • Portier bouwplaats;
  • Veiligheid toezichthouders;
  • middelbare veiligheidskundige;
  • Hoger veiligheidskundige;

Onze medewekers zijn allround inzetbaar op het gebied van bouwveiligheid, maar ook op brandveiligheid. Al ons personeel beschikken over de vereisde papieren voor de juiste opdracht. 

LEVERANCIER VAN TOEGANGSCONTROLESYSTEMEN

Buiten het leveren van personeel is MBS Group ook uw leverancier voor toegangscontrolesystemen. Deze kunt u in combinatie met personeel of zonder personeel huren voor een kort of langere periode. Hierdoor heeft u maar één aanspreekpunt op het gebied van bouwveiligheid en toegangscontrole. 

Op uw verzoek kunnen we voor elke opdracht een compleet systeem samenstellen naar uw wensen.