Veiligheidspersoneel van A tot Z voor al uw werkzaamheden, evenementen en projecten

Bij MBS begrijpen we dat de veiligheid van uw projecten van het grootste belang is. Daarom bieden wij een breed scala aan ervaren en professioneel veiligheidspersoneel om te voldoen aan al uw behoeften op het gebied van beveiliging en toezicht.

Of u nu beveiligers nodig heeft voor een evenement, een veiligheidskundige wilt inschakelen of toezichtmedewerkers zoekt, bij MBS hebben we het juiste personeel in huis. Onze medewerkers zijn goed getraind en beschikken over de benodigde kennis en vaardigheden om uw project te beveiligen volgens de hoogste normen.

Met onze ruime keuze aan veiligheidsmensen kunnen wij voldoen aan specifieke opdrachten en bijzondere wensen. Of het nu gaat om een kortlopende opdracht of een langdurig project, wij zorgen ervoor dat u altijd het juiste personeel krijgt dat perfect aansluit bij uw behoeften.

Bij MBS staat de veiligheid van uw project centraal. Wij zijn ons bewust van de risico’s die gepaard gaan met verschillende werkzaamheden en houden rekening met alle relevante wet- en regelgeving, inclusief de Omgevingswet. Onze veiligheidsmensen zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en zorgen ervoor dat uw project voldoet aan alle veiligheidseisen.

Met MBS kunt u met een gerust hart uw eigen werkzaamheden uitvoeren, wetende dat de veiligheid van uw project gewaarborgd is. Onze betrouwbare en deskundige medewerkers staan voor u klaar om u te ondersteunen bij al uw beveiligings- en toezichtbehoeften.

Grote bouwprojecten moeten vanaf 1 januari rekening houden met de nieuwe omgeving wet.

De laatste jaren zijn de eisen op het gebied van veiligheid steeds strenger geworden. Zo is op 1 januari 2024 de omgevingswet inwerking getreden. Zo kunt u in sommige gevallen verplicht zijn om veiligheidspersoneel in te zetten. Denk daarbij aan bijvoorbeeld aan projecten waarbij de veiligheid van medewerkers of bezoekers of buitenstaanders rondom uw project in gevaar kunnen komen.

Betrouwbaar veiligheidspersoneel

Veiligheid is letterlijk van levensbelang. Wij stellen dan ook de hoogst mogelijke eisen aan ons veiligheidspersoneel. Al ons veiligheidspersoneel is in het bezit van de benodigde diploma’s. Ook heeft al ons veiligheidspersoneel ruime ervaring in hun vakgebied en zijn ze goed thuis in het beveiliging van alle soorten projecten.

  • Bouwprojecten
  • Scheepswerven
  • Ziekenhuizen
  • Evenementen
  • Winkelcentra

Kies voor MBS als uw partner in veiligheidspersoneel. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen bij het realiseren van een veilige werkomgeving voor al uw werkzaamheden, evenementen en projecten.

24 uur per dag, 7 dagen per week personeel inhuren of detacheren.

U kunt bij ons 24 uur per dag, zeven dagen per week personeel inhuren of detacheren.Bij spoed kunt u gebruik maken van onze 24-uurs piketdienst door te bellen met 06 – 27030349. Binnen 2 uur is ons personeel dan ter plaatse. Wilt u meer informatie of vrijblijvend een offerte aanvragen, neemt u dan contact op met ons kantoor tijdens kantoortijden op 088 – 3741400.

Contact