Veiligheid van A tot Z

MBS levert voor alle uw soorten werkzaamheden, evenementen en projecten hebben wij het juiste personeel in huis. Van beveiligers tot aan veiligheidskundige en van een veiligheidswacht tot aan toezichtmedewerkers. Zoekt u veiligheidsmensen voor een specifieke opdracht of heeft u bijzondere wensen? Wij voorzien u altijd van het juiste personeel dat het beste bij uw opdracht past. De veiligheid van uw project is hiermee gewaarborgd, zodat u zich met een gerust hart kunt bezighouden met uw eigen werkzaamheden.

Eisen van het veiligheidspersoneel

De laatste jaren zijn de eisen op het gebied van veiligheid steeds strenger geworden. Niet alleen in Nederland, maar ook in Europa. Zo kunt u in sommige gevallen verplicht zijn om veiligheidspersoneel in te zetten. Denk daarbij aan bijvoorbeeld aan projecten waarbij de veiligheid van medewerkers of bezoekers in gevaar kan komen.

Betrouwbaar veiligheidspersoneel

Veiligheid is letterlijk van levensbelang. Wij stellen dan ook de hoogst mogelijke eisen aan ons veiligheidspersoneel. Al ons veiligheidspersoneel is in het bezit van de benodigde diploma’s. Ook heeft al ons veiligheidspersoneel ruime ervaring in hun vakgebied en zijn ze goed thuis in het beveiliging van alle soorten projecten.

  • Bouwprojecten
  • Scheepswerven
  • Ziekenhuizen
  • Evenementen
  • Winkelcentra

24 uur per dag, 7 dagen per week personeel inhuren of detacheren.

U kunt bij ons 24 uur per dag, zeven dagen per week personeel inhuren of detacheren.Bij spoed kunt u gebruik maken van onze 24-uurs piketdienst door te bellen met 06 – 27030349. Binnen 2 uur is ons personeel dan ter plaatse. Wilt u meer informatie of vrijblijvend een offerte aanvragen, neemt u dan contact op met ons kantoor tijdens kantoortijden op 088 – 3741400.

Contact