Met spoed een brandwacht nodig?

MBS Brandwachten is dé specialist als het gaat om het leveren van tijdelijke brandwachten met spoed. Of het nu gaat om een evenement, bouwplaats of bedrijfspand, wij staan binnen twee uur voor u klaar met onze unieke ad hoc service.

De voordelen van onze spoed levering

  • Snelheid: Wij begrijpen dat bij noodsituaties elke seconde telt. Daarom garanderen wij dat onze brandwacht binnen twee uur op locatie is.
  • Ervaren professionals: Onze brandwachten zijn goed opgeleid en hebben ruime ervaring in het vakgebied. Ze weten precies hoe ze moeten handelen in geval van brand of andere calamiteiten.
  • Kwaliteit en betrouwbaarheid: Bij MBS Brandwachten staat kwaliteit hoog in het vaandel. Onze brandwachten zijn gecertificeerd en voldoen aan alle wettelijke eisen.

Hoe werkt het?

  1. Neem direct contact met ons op via telefoonnummer 088 3741401.
  2. Vermeld duidelijk dat u gebruik wilt maken van onze spoed levering.
  3. Geef de locatie en het tijdstip door waarop u de brandwacht nodig heeft.
  4. Binnen twee uur staat onze brandwacht voor uw deur.

Onze ad hoc service is beschikbaar 24/7, dus u kunt op elk moment van de dag of nacht een beroep op ons doen. Wij zorgen ervoor dat uw veiligheid gewaarborgd blijft terwijl u zich kunt richten op andere zaken.

Contacteer ons

Wilt u gebruik maken van onze spoed levering tijdens kantoortijden? Neem dan direct contact met ons op via telefoonnummer 088 3741400 en kies voor optie 1. Onze vriendelijke medewerkers staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en uw brandwacht snel te regelen.

© 2024 MBS Brandwachten. Alle rechten voorbehouden.