Brandwachten geleverd binnen 2 uur in geheel Nederland

Direct een brandwacht nodig? MBS Brandwachten verzorgt uw tijdelijke brandwacht binnen twee uur via de unieke ad hoc service. De brandwacht is binnen 2 uur bij u!

Veel mensen en bedrijven realiseren zich niet dat zij een brandwacht nodig hebben. In veel gevallen bestaan er voorschriften dat er verplicht een brandwacht aanwezig moet zijn. Komt u hier ook net achter en heeft u nu een probleem? Wij hebben de oplossing. Lees hieronder snel verder.

Met spoed en brandwacht nodig! Wat nu?

Uw zakelijk risicoprofiel schrijft lang niet altijd een brandwacht voor. Dit kan echter ineens veranderen. Denk aan (tijdelijke) uitval van de brandmeld- en blusinstallatie. Of het uitschakelen hiervan wegens het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden. Op dat moment bestaat er een verhoogd risico op brand en bent u verplicht om één of meerdere brandwachten aanwezig te hebben. Zeker wanneer een situatie, zoals storing of uitval, plots ontstaat, kan het zijn dat u direct een brandwacht nodig heeft. Hiervoor ontwikkelde MBS Brandwachten zijn 2 uurs ad hoc dienst. Heeft u tijdens uw normale bedrijfsvoering geen brandwacht nodig maar ontstaat deze noodzaak plotseling door een onvoorziene omstandigheid? MBS Brandwachten verzorgt een volledig getrainde professional met de juiste certificering binnen 2 uur op iedere locatie in Nederland.

Preventieve controles

De brandwacht zal in overleg met u de ruimtes controleren door het uitvoeren van brandrondes. Deze ruimtes controleert hij op rook of vuurverschijnselen. Bij het signaleren hiervan neemt de brandwacht ogenblikkelijk actie en waarschuwt hulpdiensten indien nodig.

Risico uitsluiten en financiële schade voorkomen

Door het ontstaan van een onvoorziene, risicovolle situatie kan de veiligheid van de aanwezigen dusdanig in gevaar komen dat de instanties het bedrijf sommeren om het gebouw te ontruimen en tijdelijk te sluiten. Dit gaat uiteraard gepaard met de nodige financiele schade. Door de inzet van een brandwacht is het vaak mogelijk om deze maatregel te voorkomen. De brandwacht voorziet in de nodige, verhoogde veiligheid waardoor de bedrijfsvoering niet in gevaar komt. Deze brandwacht is er maximaal twee uur na uw telefoontje!

Meer weten? Wilt u gebruik maken van de de diensten van MBS Brandwachten of specifiek meer weten van de ad hoc diensten? Neem dan contact  met ons op. Onze medewerkers denken graag met u mee en maken samen met u een plan van aanpak. Voor directe acute hulp van onze medewerkers kunt u 24/7 bellen met onze piketdienst 06 – 27 03 03 49. Tijdens kantoor tijden kunt u ook bellen met ons kantoor op 088 – 3741400.

Contact