Manschappen met ruime ervaring in veiligheid dienstverlening.

Ervaren & getraind manschappen: De sleutel tot succes

Het belang van ervaren en getraind brandwacht personeel kan niet genoeg benadrukt worden, vooral als het gaat om de veiligheid van uw bedrijf of evenement. Bij MBS Brandwachten begrijpen we dat en streven we ernaar om alleen het beste dienstverlening en brandwachten in te zetten of ter beschikking te stellen aan onze klanten.

Transparantie is een van onze kernwaarden. Daarom zorgen wij ervoor dat al onze brandwachten hun relevante certificaten en diploma’s kunnen overleggen op verzoek van de klant. Dit geeft u de zekerheid dat u werkt met gecertificeerd personeel dat voldoet aan alle eisen en een goede dienstverlening.

Neem bijvoorbeeld onze repressieve brandwachten dienstverlening. Zij zijn minimaal in het bezit van het rijks diploma hoofdbrandwacht (ook manschap A of B) genoemd), BHV/EHBO en VCA VOL. Daarnaast hebben zij ook het leidraad oefenen gevolgd en ondergaan regelmatig een medische keuring of PPMO (Periodiek Preventief Medisch Onderzoek). Deze combinatie van theoretische kennis en praktische vaardigheden stelt hen in staat om adequaat dienstverlening te geven tijdens noodsituaties.

Maar wat maakt ervaring nu zo belangrijk? Het antwoord is simpel: ervaring brengt expertise met zich mee. Onze brandwachten hebben jarenlange praktijkervaring opgedaan in diverse situaties en omgevingen. Ze weten hoe ze moeten handelen onder druk, kunnen snel problemen identificeren en effectieve oplossingen bieden. Dit geeft u als klant gemoedsrust, wetende dat uw veiligheid in goede handen is.

Daarnaast blijven wij als organisatie investeren in de ontwikkeling en training van ons personeel. We zorgen ervoor dat ze op de hoogte blijven van de nieuwste technieken, regelgeving en best practices binnen hun vakgebied. Hierdoor kunnen we onze klanten altijd de meest actuele kennis en expertise bieden.

Het inhuren of detacheren van ervaren en getraind brandwachten via MBS Brandwachten heeft vele voordelen. U kunt rekenen op een professionele dienstverlening die voldoet aan alle vereisten en normen op het gebied van veiligheid. Onze medewerkers zijn bekend met verschillende situaties en weten hoe ze snel kunnen handelen wanneer dat nodig is.

Manschappen dienstverlening bedrijfsbrandweer

Kortom, ervaren en getraind brandwachten vormen de ruggengraat van elke succesvolle dienstverlening organisatie. Bij MBS Brandwachten begrijpen we dit belang en streven we ernaar om alleen het beste personeel aan te bieden aan onze klanten. Met onze transparante werkwijze, gecertificeerd personeel en jarenlange praktijkervaring kunt u erop vertrouwen dat uw veiligheid in goede handen is. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een offerte op maat!

Geminimaliseerd risico op een calamiteit

U gegarandeerd zich van een optimaal geminimaliseerd risico op een calamiteit. Mocht er dan toch een calamiteit optreden dan weten onze mensen perfect hoe ze moeten handelen. Een frisse kijk op veiligheid door het inzetten van gedetacheerd personeel heeft u direct beschikking over hoogopgeleid personeel met de juiste kennis en ervaring. U verzekert zich van gemotiveerde mensen met frisse ideeën. Zij kunnen inspireren en mogelijke veranderingen implementeren. En all in dienstverlening gegarandeerd.

Manschap training
Bekijk onze projecten
Bekijk onze projecten

Manschappen & Materieel

Of u nu behoefte heeft aan brandwachten, ‘first responders’, BHV-ers, bouwplaatsportiers of Stand-by recue teams, alle disciplines zijn voor u beschikbaar, 365 dagen per jaar en 24 uur per dag leveren wij deze dienstverlening. Of dit nu op ad-hoc basis gebeurt of voor de langere termijn, er is altijd een passende oplossing beschikbaar voor u als klant.

Naast personeel dienstverlening biedt MBS ook het nodige op het gebied van materieel verhuur en verkoop. BIZA norm bepakte brandweervoertuigen, rescue materiaal en al uw BHV materiaal. Met het grote huuraanbod van alle soorten brandweer- en veiligheidsmateriaal in combinatiemet het juiste personeel is het aanbod compleet.

Volledige ontzorging dienstverlening

Ook uw veiligheid laten ontzorgen? En bent u geïnteresseerd in een samenwerken met MBS Brandwachten, dan betekent dit een totaalpakket voor uw veiligheid doormiddel van een unieke en uitgekiende integrale veiligheid dienstverlening. MBS brandwachten borgt uw veiligheid en ontzorgt waar nodig.

Hierdoor kunt u zich weer focussen op uw bedrijfsprocessen. Bent u benieuwd welke integrale veiligheidsoplossingen MBS u kan bieden?

Neem dan gerust contact met ons op we helpen u graag verder.

vraag een offerte aan