Ervaren & getraind personeel

Uitsluitend ervaren en getrainde personeel over de vloer, dit is wat u kunt verwachten van al het (veiligheid)personeel dat u via MBS Brandwachten inhuurt of detacheert. Wij overleggen van elke ingehuurde medeweker zijn of haar papieren vooraf op uw verzoek, hierin zijn wij transparant naar al onze opdrachtgevers en dat geeft u zekerheid dat u werkt met gecertificeerd personeel.

Neem bijvoorbeeld onze repressieve brandwachten: ze zijn minimaal in het bezit van het rijks diploma hoofdbrandwacht, BHV/EHBO en VCA VOL en zijn in het bezit van het leidraad oefenen en niet vergeten een mediche keuring of PPMO. Minstens zo belangrijk is de uitgebreide praktijkervaring welke deze medewerkers bezitten.

Geminimaliseerd risico op een calamiteit

U gegarandeerd zich van een optimaal geminimaliseerd risico op een calamiteit. Mocht er dan toch een calamiteit optreden dan weten onze mensen perfect hoe ze moeten handelen. Een frisse kijk op veiligheid door het inzetten van gedetacheerd personeel heeft u direct beschikking over hoogopgeleid personeel met de juiste kennis en ervaring. U verzekert zich van gemotiveerde mensen met frisse ideeën. Zij kunnen inspireren en mogelijke veranderingen implementeren.

Personeel & Materieel

Of u nu behoefte heeft aan brandwachten, ‘first responders’, BHV-ers, bouwplaatsportiers of recue teams, alle disciplines zijn voor u beschikbaar, 365b dagen per jaar en 24 uur per dag. Of dit nu op ad-hoc basis gebeurt of voor de langere termijn, er is altijd een passende oplossing beschikbaar voor u als klant.

Naast personeel biedt MBS ook het nodige op het gebied van materieel verhuur en verkoop. BIZA norm bepakte brandweervoertuigen, rescue materiaal en al uw BHV materiaal. Met het grote huuraanbod van alle soorten brandweer- en veiligheidsmateriaal in combinatiemet het juiste personeel is het aanbod compleet.

Volledige ontzorging van jouw veiligheid

Ook uw veiligheid laten ontzorgen? En bent u geïnteresseerd in een samenwerken met MBS Brandwachten, dan betekent dit een totaalpakket voor uw veiligheid doormiddel van een unieke en uitgekiende integrale veiligheidsservice. MBS borgt uw veiligheid en ontzorgt waar nodig.

Hierdoor kunt u zich weer focussen op uw bedrijfsprocessen. Bent u benieuwd welke integrale veiligheidsoplossingen MBS u kan bieden?

Neem dan gerust contact met ons op we helpen u graag verder.

vraag een offerte aan